На Пром існує три види розміщення: тестовий період, платне розміщення та обмежений доступ.
Порівняльна таблиця
| Тестовий період | Платне розміщення | Обмежений доступ | |
| Кому підходить | Для знайомства з платформою | Для повноцінних продажів | Для збереження кабінету без можливості продажів |
| Доступ до кабінету продавця | ✅ Повний | ✅ Повний | ✅ Обмежений |
| Тривалість | 7 календарних днів | Поки діє оплачений тариф | Без обмеження |
| Продажі на маркетплейсі | ❌ Ні | ✅ Так | ❌ Ні |
| Додавання товарів | До 10 000 товарів і до 10000 різновидів | Відповідно до тарифу | Нові товари додати не можна |
| Відображення товарів | Не продаються | ✅ У каталозі ProSale та/або на сайті (залежно від тарифу) | ❌ Не відображаються |
| Індексація сайту в Google | — | ✅ Так | ❌ Ні |
| Змінювати налаштування інтернет-магазину | Частково | ✅ Повністю доступні | ❌ Відключені |
Отже, тестовий період допомагає ознайомитися з можливостями Prom, платне розміщення відкриває всі інструменти для продажів, а обмежений доступ дозволяє зберегти кабінет і дані, але без можливості продавати товари.
Тестовий період
Тестовий період — це доступ для ознайомлення з функціями і можливостями кабінету як на платному розміщенні після реєстрації на Пром. Тестовий період триває 7 календарних днів. У цей період ви можете налаштувати свій онлайн-магазин та оцінити можливості маркетплейсу.
Що вам доступно на тестовому періоді?
Відкритий доступ до кабінету компанії та налаштувань магазину.
Можливість додати до 10 тис. товарних позицій на сайт вашої компанії і до 10 тис. їх різновидів. Але впродовж цього періоду у вас не буде можливості продавати на Промі. Для цього необхідно перейти на платне розміщення обравши один із доступних тарифів.
Як перейти на платне розміщення?
1. Оберіть тариф, який підходить вам найкраще
2. Оплатіть тариф. Як оплатити платне розміщення.
Після оплати ви отримаєте весь функціонал для продажів на Пром, згідно умов обраного тарифу.
Чи буде доступ до кабінету після закінчення тестового періоду?
У вас залишиться доступ до Кабінету продавця, ваші дані будуть збережені, але ви матимете обмежений доступ до функціоналу Маркетплейсу.
Що буде з вашими товарами після закінчення тестового періоду?
Якщо ви не перейдете на платне розміщення, ваші товари будуть переведені у статус “Прихований” та не буде змоги додати нові.
Приховані товари будуть зберігатися у кабінеті 30 днів. Якщо за цей час ви придбаєте платне розміщення, їх можна буде опублікувати.
На 31-й день товари будуть видалені. Якщо протягом 30 днів днів після видалення ви придбаєте платне розміщення, видалені товари можна буде відновити.
Платне розміщення
Платне розміщення — це повноцінний доступ до всіх функцій і можливостей Кабінету продавця для розміщення товарних позицій у Каталозі ProSale та/або на сайті, який активується після оплати одного з доступних тарифів.
Як обрати тариф?
- орієнтуйтеся на кількість товарів, які плануєте розміщувати, і обирайте пакет із невеликим запасом для розширення асортименту;
- якщо ви плануєте продавати через каталог Prom.ua, обирайте пакет із розміщенням у каталозі ProSale;
- якщо вам потрібен лише власний інтернет-магазин, доступний окремий пакет для розміщення тільки на сайті;
- пакети діють 365 днів, але також доступні варіанти на 3 та 13 місяців, деталі можна дізнатись у менеджера.
Що відбувається, якщо компанія на платному розміщенні не продовжує тариф?
Докладніше про умови зберігання інформації карток товарів в кабінеті продавця
Обмежений доступ
Обмежений доступ — це доступ до Кабінету продавця із обмеженими функціями без можливості розміщувати товарні позиції у каталозі ProSale та/або на сайті.
Що зміниться в кабінеті продавця та сайті з обмеженим доступом?
Доступ до кабінету продавця залишиться, ваші дані будуть збережені.
Можна додати не більше 1 прайс-листа компанії.
Зберігання до 3-х опублікованих статей.
Товари не відображаються в Каталозі ProSale та на сайті.
Сайт не індексується в пошукових системах.
Для сайту продавця відображається стандартна кольорова схема.
Відключається функціональність інтернет магазину, тобто можливості продавати товари немає.
Відображається реклама інших продавців.
У кабінеті продавця залишається можливість перейти на платне розміщення, якщо обрати один із доступних тарифів.
Що буде якщо ви перейшли на обмежений доступ з платного розміщення?